Британският премиер Тереза Мей отговори на писмото на лидера на

...
Британският премиер Тереза Мей отговори на писмото на лидера на
Коментари Харесай

Мей отговори на писмото на Корбин за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей отговори на писмото на водача н а лейбъристите Джереми Корбин по отношение на Брекзит, съобщи BBC.

Премиерът не отхвърля изрично нито едно от петте претенции.

Тя оспорва настояването за оставането на Лондон в митническия съюз, само че приветства повече диалози с лейбъристите.

В отговора си Мей повдига въпроса за ирландската граница и по какъв начин да не се стигне до връщането на твърда такава.

Припомняме, че Корбин изпрати писмо на премиера с настояванията на опозицията за Брекзит . Корбин ще утвърди проекта на държавното управление за Брекзит, в случай че бъдат изпълнени настояванията на Лейбъристката партия.

Корбин още веднъж упорства за непрекъснато английско участие в митническия съюз на Европейски Съюз , което Мей неведнъж отхвърли.

Вчера стана ясно, че Мей ще предложи още един спор за Брекзит тази седмица, за членовете на Народното събрание. Тя ще им даде опция да изразят мнението си преди упования Брекзит.

Този месец може да бъде отсрочено гласуването на разисквания вид за Брекзит.
 Корбин изпрати писмо на Мей с настояванията на лейбъристите за Брекзит
Корбин изпрати писмо на Мей с настояванията на лейбъристите за Брекзит

Иска придържане към разпоредбите на митническия съюз

Секретарят на общините Джеймс Брокеншир съобщи, че вместо това може да има повече необвързващи гласове по другите възможности на Brexit.

Премиерът на Англия би трябвало да реализира съглашение с Европейски Съюз, признато от депутатите до 29 март, с цел да се избегне безразборна Brexit .

Запознати настояват, че Мей е подготвена да предложи на Народното събрание нов избор за Брекзит, в случай че нейният проект с новите промени не е подготвен до края на февруар и.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР