Британският премиер Борис Джонсън благодари на персонала в лондонска болница

...
Британският премиер Борис Джонсън благодари на персонала в лондонска болница
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Не мога да им благодаря достатъчно. Дължим им живота си

Британският министър председател Борис Джонсън благодари на личния състав в лондонска болница за грижите за него, до момента в който се възвръща от Ковид-19, респираторната болест, породена от новия ковид.

" Не мога да им благодаря задоволително. Дължим им живота си ", споделя Джонсън в малко изказване, оповестено късно нощес и представено от ДПА, написа Българска телеграфна агенция.

Консерваторът Джонсън, който е на 55 години, беше настанен в болница предходната неделя с висока температура, прекара три дни в интензивното поделение в болница " Сейнт Томас ", откакто здравето му се утежни.

Той бе изместен назад в обикновено поделение в четвъртък. Все още не е ясно по кое време министър председателят ще може да се върне на работа.

Според английски медии Джонсън има таблет, на който гледа филми като " Властелинът на пръстените " и обича да взема решение судоку, до момента в който се възвръща от Ковид-19.

Той е получил хиляди картички с благопожелание за излекуване от доброжелатели, а годеницата му Кари Симъндс му написа всеки ден, до момента в който е в болница. /РВ/
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР