Британският петролен гигант Бритиш петролиум (BP) назначи Мъри Аучинклос за

...
Британският петролен гигант Бритиш петролиум (BP) назначи Мъри Аучинклос за
Коментари Харесай

BP назначи Мъри Аучинклос за постоянен главен изпълнителен директор

Британският петролен колос " Бритиш петролиум " (BP) назначи Мъри Аучинклос за непрекъснат основен изпълнителен шеф, откакто той пое краткотрайно тази роля след изненадващата оставка на Бърнард Клуни.


" BP разгласи през днешния ден, че управителният съвет е назначил Мъри Аучинклос за основен изпълнителен шеф с неотложно деяние ", се споделя в изказването на групата.

Бившият финансов началник Аучинклос пое управлението през септември, откакто някогашният основен изпълнителен шеф Луни ненадейно подаде оставка поради това, че не е разкрил минали връзки с сътрудници.

" Управителният съвет на BP предприе изчерпателен и мощно конкурентен развой... Бордът е изцяло склонен, че Мъри е най-хубавият претендент и е верният водач за Вербовъчна разработка ", се споделя в изказването на ръководителя Хелге Лунд.

Съобщението идва преди годишните резултати, които би трябвало да бъдат показани на 6 февруари.

През октомври петролният исполин разкри, че през третото тримесечие е излязъл на чиста облага, откакто година по-рано огромни счетоводни разноски го бяха тласнали към алено.

Печалбата след данъчно облагане възлиза на 4,9 милиарда $ през трите месеца до септември.

Аучинклос добави, че е " уверен " в " забележителната стойност, която можем да създадем " в BP.

" Сега, повече от всеки път, би трябвало да се съсредоточим върху осъществяването - да работим безвредно и дейно, да изпълняваме дисциплинирано и постоянно да се фокусираме върху възвръщаемостта ", сподели той.

" Това е методът, по който ще осигурим действителни изгоди за нашите клиенти и други заинтригувани страни и ще продължим да усилваме дълготрайната стойност за акционерите на BP. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР