Британският министър-председател Тереза Мей настоява враждуващите законодатели консерватори да се

...
Британският министър-председател Тереза Мей настоява враждуващите законодатели консерватори да се
Коментари Харесай

Тереза Мей призовава британските консерватори за единство

Британският министър-председател Тереза Мей упорства враждуващите законодатели консерватори да се обединят и да предотвратят загуба на държавното управление при основното гласоподаване по основния законопроект за Брекзит, заяви Асошиейтед прес.

Законопроектът за отдръпване от Европейския съюз, с който би трябвало да се извърши излизането на Англия от общността, мъчно мина парламентарни разисквания. Камарата на лордовете внесе 15 ремонти, с цел да смекчи изискванията на английското овакантяване на пакта, съобщи Българска телеграфна агенция.

Във вторник и сряда английското държавно управление ще се опита да анулира тези промени при гласуването в камарата на общините. Кабинетът обаче е изправен пред евентуален протест на някои депутати консерватори, които желаят да запазят тесните връзки с Европейски Съюз, откакто Англия го напусне през март 2019 година

Мей ще направи послание пред съпартийците си в Народното събрание в опит да потуши протеста. Говорителят й Джеймс Слак споделя, че всички депутати би трябвало да поддържат държавното управление по този " жизненоважен " закон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР