Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок, ключова фигура в действията

...
Британският министър на здравеопазването Мат Ханкок, ключова фигура в действията
Коментари Харесай

Британският министър на здравеопазването подаде оставка за неспазване на санитарните правила

Британският министър на опазването на здравето Мат Ханкок, основна фигура в дейностите на правителствоот против пандемията, разгласи, че подава оставка за неспазване на санитарните правила против ковид, предадоха международните организации.

Ханкок се извини в петък, откакто в. " Сън " сподели фрагменти, на които се вижда по какъв начин той целува и прегръща своя сътрудничка в офиса си, в миг, когато близкият контакт с различен човек отвън членовете на семейството към момента се смяташе за нарушаване на разпоредбите.

В писмото с оставката си до премиера Борис Джонсън министърът акцентира, че държавното управление би трябвало да се отнася почтено с хората, които са пожертвали толкоз доста по време на тази пандемия.

" Би трябвало да напуснете поста си доста горделив от това, което сте осъществил, освен с дейностите си против пандемията, само че и преди появяването на ковид ", дава отговор Джонсън, изразявайки страдание от отдръпването му от държавното управление.

" Последното, което желая, е персоналният ми живот да отвлича вниманието от единствената цел, която е извеждането ни от рецесията ", показва Ханкок в писмото с оставката си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР