Британският министър на търговията Грег Хендс увери, че българите в

...
Британският министър на търговията Грег Хендс увери, че българите в
Коментари Харесай

Британски министър: Българите на Острова да бъдат спокойни за Брекзит

Британският министър на търговията Грег Хендс увери, че българите в Обединеното кралство нямат мотив за терзания поради Брекзит и при предпочитание, ще получат статут за уседналост.

Хендс е на посещаване у нас и даде изявление за " Тази заран " по bTV.

Сънародниците ни на Острова са към 85 000. " Искаме за българите Обединеното кралство да бъде желана дестинация ”, разяснява английският министър. Той добави, че желанията на държавното управление са родината му да остане отворена страна, изключително във връзка с комерсиалните взаимоотношения, където желае да подсигурява, че " фирмите ще одобряват най-умните ”.

„ Това е решение на английския народ, организирахме референдум, множеството хора гласоподаваха за Брекзит. Ние сме английско държавно управление и задачата ни е да осъществим това, което пожелаха нашите хора. Стараем се да го правим в дух на съдействие ”, отговори той на въпроса дали съжалява за решението Англия да напусне Европейски Съюз.

„ Във финансовата рамка, която завършва 2020 година, Обединеното кралство подсигурява заплащанията си, тъй че на никоя страна няма да се наложи да заплаща повече или да получава по-малко. Това е доста добра оферта, тъй като ние излизаме през 2019 година ”, сподели още английският министър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР