Британският министър на отбраната Бен Уолъс каза, че Русия може

...
Британският министър на отбраната Бен Уолъс каза, че Русия може
Коментари Харесай

Британският министър на отбраната: Русия е далеч от това да се предаде

Британският министър на защитата Бен Уолъс сподели, че Русия може да е " смутена и разтревожена " от загубата на Херсон. В същото време той прикани да не се подценява Москва: " Ако имат потребност от повече пушечно месо, те ще го намерят ", цитира думите му Руската работа на Би Би Си.

Говорейки пред кореспонденти в Уестминстър, Уолъс прикани за нерешителност при отразяването на празничните подиуми по улиците на освободения Херсон.

" Да, Украйна до момента е върнала една от многото цели, които Русия съумя да превземе през март - сподели той. - Херсон беше една от многото цели. Русия се провали и Украйна си го върна. "

Но в този момент пред съветското население поражда въпросът, продължи министърът: " За какво беше всичко това? Но в това време показва забележителните благоприятни условия на Украйна ".

В същото време Русия не трябва да бъде подценявана, прикани Уолъс. " Историята ни припомня, че Русия може да бъде извънредно жестока към личния си народ. И в случай че имат потребност от повече пушечно месо, ще го намерят ", предизвести той.

Уолъс добави, че Украйна би трябвало сама да реши по кое време и по какъв начин може да желае да влезе в договаряния с Русия.

На въпроса дали е пристигнало времето за такива договаряния, той сподели: " Първо, не мисля, че ще покажем признателност на крадеца, когато върне откраднатото - а в действителност Русия направи това. Сега тя ще се пробва да каже, че всички би трябвало да са й признателни за това. Не, не би трябвало. Като за начало Русия въобще не трябваше да прави това през февруари. "
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР