Британският милионери Бари Дрюит-Барлоу, който стана един от първите гейове

...
Британският милионери Бари Дрюит-Барлоу, който стана един от първите гейове
Коментари Харесай

Гей милиардер предложи брак на любовника на дъщеря си ВИДЕО

Британският милионери Бари Дрюит-Барлоу, който стана един от първите гейове в страната, който получи правото да стане татко благодарение на сурогатна майка, направи предложение на някогашния другар на щерка си, написа The Daily Mail.

Миналата година 50-годишният богаташ се раздели с мъжа си Тони Дрюит-Барлоу, с който отглеждаше пет деца, измежду които близначки. И стартира да се среща с 25-годишния другар на щерка си Сафрон.



В обществената мрежа милионерът показа фрагменти от сантименталната конюнктура, в която двамата са се сгодили по време на почивката си. Романтичната сцена се е разиграла на яхта покрай хърватския остров Хвар.

Самата Сафрон отбелязва, че няма нищо срещу връзката на татко си с някогашния си другар, щом и двамата са щастливи дружно.



Изданието прибавя, че през октомври Бари и Скот чакат дете от сурогатна майка. Кръстник на първородната им рожба ще бъде Тони Дрюит-Барлоу.



Семейство Дрюит-Барлоу развъртя сполучлив бизнес от сурогатното майчинство. Състоянието им се прави оценка на 40 млн. паунда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР