Британският изпълнител Луи Томлинсън се завърна към музиката с ново

...
Британският изпълнител Луи Томлинсън се завърна към музиката с ново
Коментари Харесай

Луи Томлинсън се завръща с „Kill My Mind“

Британският реализатор Луи Томлинсън се завърна към музиката с ново звучене и нов сингъл – „ Kill My Mind “.

“Песента споделя за занимателните моменти и леко безотговорните дейности до момента в който си млад; за това да експериментираш в младините си и да правиш неща, които не постоянно са най-хубавото за теб, само че са вълнуващи “, споделя Луи Томлинсън.

“Със идващите си песни считам най-сетне да разкрия какъв вид актьор съм. От известно време насам записвах музика, която смятах, че ще има триумф в радиото. Чувствах, че съм задължен да сътворявам избран вид песни, само че в един миг осъзнах, че желая музиката ми да показва същинската ми същина “, разяснява още той.

“Запознах се с Джейми Хартман, който работи по продукциите на Rag’N’Bone Man, и незабавно усетих, че най-сетне виждам в една и съща посока с продуцент. Ние бяхме изцяло единомислещи по всички въпроси и по време на последните ни сесии в студиото продуцирахме музика, с която в действителност се гордея. Искам да мога да въздействам на хората с думи и да пиша откровени текстове на тематики, които имат значение “, добавя Луи Томлинсън.

Британският реализатор към този момент има няколко хитови соло сингъла, измежду които колаборацията му със Стив Аоки в песента „ Just Hold On “ и дуета си с Биби Рекса - „ Back to You “. До момента всички негови песни са стриймвани общо над милиард пъти.

„ Прекарах доста време в това да схвана къде се намирам в музикалната промишленост, само че към този момент усещам, че съм на вярното място. Научих се да имам вяра на инстинктите си и да вземам участие във всеки аспект от кариерата ми. Имам невероятни и отдадени почитатели, които останаха лоялни към мен. Най-накрая мога да кажа, че ми предстоят нови песни, албум и турне, за които се вълнувам извънредно доста “, споделя Луи Томлинсън, който се готви да издаде дебютния си солов албум.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР