Британският готвач Гордън Рамзи има ново предаване по National Geographic,

...
Британският готвач Гордън Рамзи има ново предаване по National Geographic,
Коментари Харесай

Гордън Рамзи, морските свинчета и за какво феновете на готвача го нападнаха

Британският готвач Гордън Рамзи има ново предаване по National Geographic, което носи името " Гордън Рамзи: Кулинарният откривател ". В рамките на програмата, Рамзи се среща с тайните на обичайна кухня на разнообразни екзотични страни.

Първата спирка от обиколката му е Перу, където Рамзи споделя по какъв начин по време на пътуването си е опитал локалния деликатес - месо от морски свинчета.

" Нямате визия какво пропускате. Просто ще ви кажа - доста е вкусно ", изяснява основния готвач, като добавя, че не може да сервира нещо сходно в американски ресторант, тъй като няма да се одобри добре, само че въпреки всичко държи да подчертае, че местото на морските свинчета е в действителност ужасно.

Както може да се допусна, изявлението на Рамзи възмути доста от феновете на предаването и почитателите на готвача, които не пропуснаха да осъдят постъпката му. В обществените медии се появиха редица гневни мнения, доста от които на хора, гледащи морски свинчета като домашни любимци.

В отговор на рецензията, Рамзи разгласява ново видео от Перу, в което го виждаме по какъв начин подготвя бъркани яйца с загадка съставна част - пресни червеи. " Да и червеите са доста вкусни, когато се подготвят вярно ", написа Рамзи.

Много готвачи показаха поддръжката си, като написаха, че въпреки всичко месото си е месо и Рамзи не носи виновност, че яденето на морски свинчета в Перу е локална традиция. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР