Британският актьор Том Холанд, чиято звезда изгря в ролята на

...
Британският актьор Том Холанд, чиято звезда изгря в ролята на
Коментари Харесай

Спайдърмен пише сценарий за собствен филм - slava.bg

Британският артист Том Холанд, чиято звезда изгря в ролята на Спайдърмен, се е заел с писането на личен сюжет за филм по време на карантината.

В начинанието му оказва помощ брат му Хари, а последния вид на ръкописа си двамата към този момент са изпратили и до разнообразни продуценти.

Изнервящ е този развой, тъй като по този начин могат да схванат, че в действителност си малоумен и не знаеш елементарни правила на правописа

намигна Холанд в изявление пред Джими Кимел.

Докато не е ангажиран със сюжета си, екранният Питър Паркър признава, че се е отдал на алкохол. Нещо повече, преди дни е получил подарък – бутилка джин, от сътрудника си Райън Рейнолдс. „ Имам шанса да се усещам добре и да пребивавам на място, което разрешава да извозвам и време навън вкъщи “, изясни още Холанд, който към този момент чака информация по отношение на по кое време могат да бъдат стартирани фотосите на „ Спайдърмен 3 “ под шапката на „ Марвел “.

Относно фамилията си от „ Отмъстителите “, той признава, че непосредствен контакт продължава да поддържа с Робърт Дауни Джуниър. Двамата се свързали напълно неотдавна по видеочат, а екранният Железен човек даже бил във ваната по време на диалога.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР