Британският актьор и носител на "Оскар" Колин Фърт и съпругата

...
Британският актьор и носител на "Оскар" Колин Фърт и съпругата
Коментари Харесай

Семейни драми за Колин Фърт

Британският артист и притежател на "Оскар " Колин Фърт и брачната половинка му Ливия Джуджоли са били разграничени за малко през 2015 година, когато италианската продуцентка е имала връзка с мъж, който след това е обвинила в тормоз и гонене, заяви Contactmusic.

Фърт и Джуджоли са се видели принудени да признаят този епизод от фамилния си живот, откакто е станало публично притежание, че са забъркани в полицейското следствие на италианския публицист Марко Бранкача.

Представител на двойката е удостоверил за в. "Таймс ", че преди няколко години Колин Фърт и брачната половинка му са взели решението да се разделят, след което още веднъж са се събрали. "По това време Ливия има къса връзка с господин Бранкача. По-късно семейство Фърт още веднъж се събират.

Впоследствие госпожа Джуджоли месеци наред е обект на гонене от страна на господин Бранкача, огромна част от което е документирано. По явни аргументи семейство Фърт не желаеха този въпрос да става публично притежание ", се показва в изказването.

"Моето "преследване " се състоеше в две известия и един имейл, които изпратих, откакто тя приключи връзката ни през юни 2016 година Ливия обаче подаде тъжба против мен, тъй като се опасяваше, че мога да разкрия обществено нещата, които ми показа за брака си. За близо година тя ми изпрати стотици известия, фотоси, видеа ", споделя Бранкача.



57-годишният Колин Фърт и 48-годишната Ливия Джуджоли са женени от 1997 година и имат две деца, Лука и Матео, надлежно на 16 и 14 години. Актьорът има и по-голям Син, Уил, от предходна връзка с актрисата Мег Тили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР