Британските военновъздушни сили започнаха нова военна разузнавателна мисия над Черно

...
Британските военновъздушни сили започнаха нова военна разузнавателна мисия над Черно
Коментари Харесай

Британските ВВС тренират умения за зареждане с гориво във въздуха над Черно море

Британските военновъздушни сили започнаха нова военна разследваща задача над Черно море. Intelligence. Surveillance. Reconnaissance. (Анализ. Наблюдение. Разузнаване.) за наблюдаване и събиране на данни за съветски войски, които вземат участие или се готвят да вземат участие във военни дейности в Украйна.

Излитайки от авиобаза Уодингтън (Великобритания), самолетът за електронно разузнаване Boeing RC-135W Rivet Joint (Airseeker) последва по продължение на румънския бряг над неутралните води на региона на Черно море с развиване на уменията за дозареждане във въздуха. Той беше съпроводен от два изтребителя Eurofighter Typhoon FGR.4 и аероплан за зареждане Airbus KC2 Voyager, изхвърчал от военновъздушната база Акротири на остров Кипър.

За финален път разследващ полет на английските Военновъздушни сили /RAF/ над Черно море се организира на 30 декември 2022 година Първоначално честотата на сходни полети беше релативно ниска заради сложността на дилемите, изпълнявани от английските водачи.

се обаче в близко бъдеще броят на разследващите полети над Черно море да бъде повишен. Това се дължи на настъплението на съветските войски на фронта в Донбас и нуждата НАТО по-редовно да доставя оперативна информация на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР