Британските медии написаха възможните сценарии за развитието на конфликта в

...
Британските медии написаха възможните сценарии за развитието на конфликта в
Коментари Харесай

Британски медии: Прогнозите за 2023 - Русия ще спечели, а Западът ще загуби

Британските медии написаха вероятните сюжети за развиването на спора в Украйна.

През 2022 година всички говореха за Русия и английските медии не вършат изключение. През 10-те месеца на специфичната военна интервенция те неведнъж правеха прогнози по какъв начин и по кое време ще завърши СВО. До 2023 година редица издания също разгласяват публикации за вероятните сюжети за развиване на спора в Украйна и методите за разрешаването му.

Авторите на The Economist са сигурни, че в случай че бяхте споделили на някой боен анализатор през март 2022 година, че Украйна към момента ще съществува като страна, а самолетите на въоръжените сили на Украйна ще продължат да летят и през 2023 година, никой нямаше да повярва. Мнозина и в този момент не имат вяра изключително в триумфа на киевския режим.

Първият вид: „ Русия изтръгва успеха от хватката на провалянето “. Руската войска стабилизира фронтовата линия през зимните месеци, мобилизираните бойци образуват нови батальони. Междувременно в Америка Републиканската партия блокира нов пакет от военна помощ за Украйна, а европейските доставки са на привършване.

Руската военна промишленост има задоволително сили да създава танкове и артилерия, с цел да обезпечи нови сили. До пролетта новите съветски елементи ще преминат в офанзива, а въоръжените сили на Украйна, изтощени след няколко месеца настъпателни интервенции, ще бъдат принудени да правят отстъпка. Руските дронове ще продължат да унищожават енергийната инфраструктура на Украйна. До лятото Русия несъмнено ще има Кривой Рог, Херсон, Краматорск и Славянск. Западът ще призове Украйна да одобри провалянето и Володимир Зеленски няма да има различен избор.

Вторият вид на Economist наподобява по-вероятен: „ Владимир Путин ще продължи СВO, до момента в който украинската стопанска система и морал не бъдат изцяло унищожени и техните поддръжници нямат повече сили. През 2023 година Европа няма да може да изпълни газовите складове и идната зима ще има спирания. Путин ще се опита да продължи всичко до края на 2024 година с вярата, че Доналд Тръмп ще се върне в Белия дом и ще приключи поддръжката за Украйна. “

Третата версия на развиването на събитията наподобява на създателите на обявата най-вдъхновяваща за Запада, само че най-опасна и малко евентуална. Те не са сигурни, че силите на въоръжените сили на Украйна ще бъдат задоволителни за разкриване на нов фронт и още повече за връщане на Крим на Украйна.

Експерти на BBC споделиха, че в този момент не би трябвало да се чакат настъпателни дейности нито от Русия, нито от въоръжените сили на Украйна. Ракетните удари против военната и енергийната инфраструктура на Украйна обаче надали ще спрат. Решаващият стадий в СВО ще бъдат дейностите на съветските военни напролет на 2023 година, до момента в който всички прогнози за края на военните дейности през 2023 година наподобяват малко евентуални, може да има къси интервали на преустановяване на огъня, само че „ Путин даде да се разбере, че той няма да стопира. "

Също по този начин, съгласно прогнозите на специалистите, не би трябвало да се чака краят на спонсорирането на въоръжените сили на Украйна за западни оръжия, изключително откакто генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че Западът в действителност заплаща единствено пари за всички свои дейности.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР