Британски депутати, знаменитости и бизнес лидери подеха в неделя кампания

...
Британски депутати, знаменитости и бизнес лидери подеха в неделя кампания
Коментари Харесай

Британски депутати и знаменитости искат народен вот за сделката за Брекзит

Британски депутати, звезди и бизнес водачи подеха в неделя акция за привикване на " национален избор " за окончателния вид на съглашението за Брекзит, с цел да се опитат да предотвратят излизане на Англия от Европейския съюз, съобщи " Ройтерс ".

Депутати и от ръководещата Консервативна партия, и от опозиционната Лейбъристка партия се причислиха към стотици други хора, които желаят " национален избор " за Брекзит.

И двете огромни партии изключиха втори референдум, откакто британците утвърдиха на референдум през 2016 година с 52 против 48 % излизане на Англия от Европейски Съюз. То би трябвало да стане факт през март следващата година, припомня " Ройтерс ".

Актьорът Патрик Стюарт, който поддържа акцията " Народен избор ", съобщи, че участниците в нея не желаят втори референдум, а " втори късмет да обмислят изискванията на този бракоразвод ". " С течение на времето информацията, която получаваме за изискванията на тази разлъка, се разграничава доста от онази, за които ни говореха в акцията през 2016 година ", сподели Стюарт пред Би Би Си. /БТА

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (184)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР