Британската рок група „Дженезис“ се събира за първи път от

...
Британската рок група „Дженезис“ се събира за първи път от
Коментари Харесай

"Дженезис" се събира за турне 13 години по-късно

Британската рок група „ Дженезис “ се събира за първи път от 13 години.

Фил Колинс, Тони Банкс и Майк Ръдърфорд още веднъж ще зарадват своите почитатели с турне.
Снимка: Getty Images
Триото ще забият своите първи акомпанименти на 16 ноември в Дъблин. След това ще се насочат към Англия, където ще свирят в Ливърпул, Лийдс, Бирмингам, Манчестър, Нюкасъл, Глазгоу и Лондон.

„ Нямам самообладание да се случи. Измислих го, а и имаме едвам два концерта на Острова за последните 28 години. Така че не сме се преуморили “, сподели Ръдърфорд.
Нови 11 групи се включват в Hills of Rock 2020 Ще забележим онлайн родните банди D2, 40 Days Later, Kerana & Kosmonavtite, Siluet, Jin Monic и I.V.R. Project
Заради здравословните проблеми на Колинс през последните години, на барабаните ще застане 18-годишният му наследник Никълъс. Неговият правоприемник свири и по време на соловите концерти на татко си.

Музикантите считат, че наличието на младия барабанист е въодушевило събирането на групата.
Снимка: Getty Images
Питър Гейбриъл – един от създателите на бандата през 1975 година – няма да се включи в турнето, както и китариста Стийв Хакет.



„ Има песни, които усещаш, че би трябвало да изсвириш, тъй като другояче публиката ще се почувства излъгана. Има няколко остарели кучета, които няма да бягат “, показа Колинс пред Би Би Си, появявайки се с бастун.

Въпреки това песни, в чиято основа е неговото свирене на тъпан, ще бъдат пропуснати.
Аланис Морисет ще издаде нов студиен албум след дълга пауза Певицата разгласи, че потегля на европейско турне през 2020 година Слушайте вторият сингъл от идния Such Pretty Forks In The Road
Слуховете за събиране на „ Дженезис “ витаят във въздуха, откакто Колинс и Ръдърфорд свириха дружно предходната година в Берлин.

По-рано през седмицата в „ Инстаграм “ акаунта на групата се появи фотография на тримата в която се споделяше „ … и тогава бяха трима “.



Групата е една от най-успешните в историята на рок музиката. Колинс и компания имат записани 15 студийни и шест живи албума, продавайки 100 милиона копия.
Снимка: Getty Images
Фил Колинс разгласи своето пенсиониране през 2011 година поради проблеми с нервната система, само че се завърна през 2016 година след интервенция на гърба.

Сред хитовите им песни са Jesus He Knows Me, I Can't Dance, Land of Confusion, That's All и други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР