Британската поп звезда Роби Уилямс обясни в интервю за лондонския

...
Британската поп звезда Роби Уилямс обясни в интервю за лондонския
Коментари Харесай

Роби Уилямс съобщи, че са открити "аномалини образувания" в мозъка му

Британската поп звезда Роби Уилямс изясни в изявление за лондонския в. " Сън ", че турнето му Heavy Entertainment Show е било прекратено през септември, тъй като лекари са разкрили " аномалини формирания " в мозъка му.

Проблемът се появил по време на концерт на 2 септември в Цюрих, а за анулацията на останалите дати от турнето бе обявено на 5 септември с пояснение, че той има проблеми със здравето.

Сега Уилямс споделя, че се е полувствал зле на сцената: " Лявата ми ръка се сковава и устата ми не спираше да се цялостни със слюнка. Болеше ме главата, имах проблеми с дишането и не можех да си поема мирис с цялостни гърди ".

Лекарят, който го прегледал зад кулисите, решил, че турнето може да продължи. Но 43-годишният реализатор си направил обстоен медицински обзор в Лондон, където открили " някои аномалии, в това число нещо, което наподобява на съсирек в мозъка ми ". Беше доста ужасно, споделя Уиламс, само че решението не беше мое и неотложно ме изпратиха в интензивното поделение.

Певецът прекарал седмица там и след изписването е останал два месеца в дома си в Лос Анджелис, само че даже за трансатлантическия полет е трябвало още веднъж да бъде прегледан, с цел да му разрешат да се качи на самолета.

Роби Уилямс е прочут със зависимостта си към алкохол и опиати, само че от 18 години се въздържа да злоупотребява с пиенето. Сега той споделя пред " Сън ", че случилото се го предиздвикало да премисли живота си: " Мисля, че ми беше напомнено, че съм на 43, не на 23 години и би трябвало да се грижа по-добре за мозъка и тялото си ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР