Британската полиция на крак заради тежък инцидент. Двама души са

...
Британската полиция на крак заради тежък инцидент. Двама души са
Коментари Харесай

Заради неизвестно вещество: Двама души са открити край Солсбъри в критично състояние

Британската полиция на крайник поради тежък случай . Двама души са открити в безсъзнание от въздействието на незнайно вещество в британския град Еймсбъри, който е на към 10 км северно от Солсбъри, предадоха Ройтерс и ТАСС.
 
" Тази вечер полицията на Уилтшър разгласи тежък случай по съмнение, че двама души може да са били изложени на незнайно вещество в Еймсбъри. Местата, които двамата потърпевши може да са посетили преди болестта си в региона на Еймсбъри и Солсбъри , са отцепени като предохранителна мярка ", съобщи полицията на графство Уилтшър.

 
По данни на правоохранителните органи в събота вечерта мъж и жена на възраст сред 40 и 50 години са открити в безсъзнани е в дома си в Еймсбъри. Те са признати в болница в Солсбъри в сериозно положение.
 
На 4 март Англия разгласи, че 66-годишният някогашен полковник от съветското военно разузнаване Сергей Скрипал , който е наказан в Русия за шпионаж в интерес на Англия, и 33-годишната му щерка Юлия са били подложени на въздействието на нервнопаралитично вещество в Солсбъри.

 
Впоследствие Лондон съобщи, че това вещество е било разработвано в Русия и упрекна Москва, че е забъркана в случая. Русия отхвърля обвиняването, отбелязва ТАСС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР