Британската полиция e арестувала двама мъже, за които се смята,

...
Британската полиция e арестувала двама мъже, за които се смята,
Коментари Харесай

Арести за обира в дома на английски национал

Британската полиция e арестувала двама мъже, за които се счита, че са забъркани в обира на дома на британския нападател Рахийм Стърлинг, се споделя в публикувано изказване на полицията на графство Съри, на чиято територия се намира имението на 27-годишния състезател.
 Полицията в Англия стартира следствие за обира в дома на Рахийм Стърлинг Полицията в Англия стартира следствие за обира в дома на Рахийм Стърлинг
 Домът на Стърлинг беше ограбен на 3 декември, когато в него не е бил никой от фамилията му. Заради случая Стърлинг напусна лагера на националния тим на Световното състезание в Катар и пропусна осминафиналната среща против тима на Сенегал (3:0). " Двама мъже бяха задържани по съмнение за опит за обир нощес, 6 декември, в региона на Оксшот. Те са арестувани ", споделиха органите на реда, добавяйки, че за задържането на тези хора са употребявани кучета и полицейски хеликоптер. " Продължава следствието, с цел да се откри дали има връзка сред тези арести и проникването с щурм в къщата, обявено през уикенда ", се прибавя в изказването. 
 Стана ясна повода, поради която Стърлинг отпадна от състава на Англия Стана ясна повода, поради която Стърлинг отпадна от състава на Англия
По първична информация, по време на обира приятелката на футболиста Пейдж Милиан и трите деца на двойката са били в къщата. Според вестник " Дейли мейл " общата стойност на откраднатото е към 300 хиляди английски лири. Изданието напомня, че това не е първи път, когато фамилията на футболиста на Челси става жертва на грабеж. През 2018 година, до момента в който Стърлинг играеше за Манчестър Сити, крадци нахлуха в дома му в Чешир. След това спортистът конфигурира 24-часова система за сигурност и купи ротвайлер на име Окан за 15 хиляди лири.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР