Британската певица Рита Ора и новозеландския режисьор Тайка Уайкики са

...
Британската певица Рита Ора и новозеландския режисьор Тайка Уайкики са
Коментари Харесай

Колко сериозна е връзката между Рита Ора и Тайка Уайтити

Британската певица Рита Ора и новозеландския режисьор Тайка Уайкики са дружно от към година. Искрите посред им припламват в Австралия при започване на март. Тогава певицата гостува в страната за фотосите на шоуто за гении The Voice. По това време там е и известният режисьор - за фотосите на кино лентата " Тор: Любов и гръмотевици ".

Въпреки относително късото време, в което са двойка, връзката им явно става все по сериозна.

Миналият месец 31-годишната английска певица пътува до Австралия с 46-годишния режисьор, а в този момент близки до Рита Ора настояват, че тя се надява да получи годежен пръстен за Коледа.

" Рита и Тайка са влюбени до уши ", разкрива източник пред The Sun. Според думите му певицата е уверена, че Тайка е индивидът за нея и никой от приятелите на двойката няма да се изненада, в случай че режисьорът ѝ предложи брак и то напълно скоро.

Изданието написа, че родителите на Рита към този момент са дали благословията на Тайка да се омъжи за щерка им, откакто са се срещнали с него в Лондон.
 Рита Ора, Тайка Уайтити и това ли е новото гадже на певицата
Тайната обич на Рита Ора

В живота на певицата има нов мъж

" Някои хора може да считат, че да се омъжат толкоз скоро е преждевременно, само че двамата едвам прекараха един ден разграничени, откогато са дружно ", разяснява източникът, наричайки Тайка " заземяващо, само че занимателно " наличие в живота на Рита.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР