Британската монархия се тресе от скандали свързани с предстояща автобиографична

...
Британската монархия се тресе от скандали свързани с предстояща автобиографична
Коментари Харесай

Скандалите в кралското семейство: Предстоящата книга на принц Хари вече предизвика напрежение


Британската монархия се тресе от кавги свързани с идна автобиографична книга на принц Хари, която би трябвало да излезе на острова след три дни.

Британските медии разгласяват елементи от автобиографията „ Резервен “ авансово, а Ройтерс и други медии съумяха да купят изданието ѝ от Испания, където излезе по-рано простъпка. След като изданията за снабдиха със строго защитаваната книга, към този момент е ясно, че за Короната предстоят дни на тествания.

Засега е ясно, че тя съдържа няколко неща – от това по кое време и по какъв начин е изгубил девствеността си принц Хари, през опита му с хероин, трева и халюциногенни гъби, контузията от гибелта на майка му принцеса Даяна, както и .

Въпросът е дали кралското семейство ще съблюдава главното информационно предписание на починалата кралица Елизабет II – „ Никога не се оплаквай, в никакъв случай не се обяснявай “.

Докато множеството мнения са отрицателни против принц Хари, че продава достолепието на фамилията си за пари, доста анализатори се питат по какъв начин този невъобразим от десетилетия скандал ще навреди на монархията и то в навечерието на коронацията на крал Чарлз III.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР