Британската министър-председателка Тереза Мей отново ще призове днес депутатите да

...
Британската министър-председателка Тереза Мей отново ще призове днес депутатите да
Коментари Харесай

Тереза Мей с последен опит да убеди депутатите да подкрепят споразумението ѝ за Брекзит

Британската министър-председателка Тереза Мей още веднъж ще призове през днешния ден депутатите да одобрят контрактуваното от нея, само че необятно подложено на критика съглашение за излизане от Европейския съюз, предупреждавайки, че в случай че това не стане, Англия може да изпадне в пагубно състояние, съобщи Франс прес.

Според Мей отменяне на дълготрайно и мъчно контрактуваната договорка с Европейски Съюз, която не утвърждават както еврофилите, по този начин и последователите на напускането, заплашва да компрометира Брекзита и да саботира демокрацията.

В тирада, която Мей ще държи в цех в град Стоук он Трент - цитадела на последователите на Брекзит - се чака тя да призове депутатите да не разочароват гласоподавателите, дали своят вот на референдума през 2016 година за излизане от Евросъюза.

"Всички ние имаме задължението да използван на дело резултата от референдумът. В противоположен случай това ще навреди пагубно на доверието на народа в демократичния развой и в политиците му ", се чака да каже Мей според авансово публикуваните от канцеларията й извадки от речта.

Ако съглашението не бъде признато, Англия рискува да напусне Европейски Съюз на 29 март без съглашение - сюжет, от който се притесняват икономическите среди - или, което е по-вероятно, въобще да не напусне блока, счита Мей.

"Както видяхме през последните седмици, някои в Уестминстър (парламента) биха желали да отсрочат или даже да спрат Брекзита и употребяват всички вероятни средства да го реализиран ", се споделя в оповестените фрагменти.

Вчера в таблоида "Сънди експрес " Мей към този момент прикани депутатите да създадат "това, което е вярно за страната ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР