Британската актриса Кейт Уинслет ще се снима в продължението на

...
Британската актриса Кейт Уинслет ще се снима в продължението на
Коментари Харесай

Кейт Уинслет и режисьорът на "Титаник" отново заедно в "Аватар"

Британската актриса Кейт Уинслет ще се снима в продължението на " Аватар " и още веднъж ще работи с режисьора Джеймс Камерън, основал кино лентата " Титаник ", който я направи известна, съобщива ТАСС, представен от Дарик.

" Аз и Кейт търсихме опция да работим дружно цели 20 години, още от фотосите на " Титаник ", който стана един от най-хубавите филми в моята кариера. С неспокойствие очаквам момента, когато ще я видя в ролята на Ронал ", разкри Джеймс Камерън.

Премиерата на кино лентата ще е на 18 декември 2020 година В фотосите ще вземат участие също Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, които бяха в основните функции в оригинала.

Джеймс Камерън възнамерява да трансформира " Аватар " в сага от пет елементи, заяви " Варайъти ". Третият, четвъртият и петият филм ще излязат по екраните през 2021 година, 2024 година и 2025 година

Филмът " Аватар " (2009 г.) е най-касовият в историята на киното. Доходите от него надвишиха 2,7 милиарда щатски $. Той беше номиниран в девет категории за премиите " Оскар ", като победи в три от тях.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР