Британската актриса Джоди Търнър-Смит няма да запомни първото си участие

...
Британската актриса Джоди Търнър-Смит няма да запомни първото си участие
Коментари Харесай

Откраднаха бижута за 10 000 долара от актрисата Джоди Търнър-Смит

Британската актриса Джоди Търнър-Смит няма да запомни първото си присъединяване на фестивала в Кан с положително. 34-годишната жена, която се прочу с това, че е първата чернокожа актриса в ролята на историческата персона Ан Болейн, разкри, че е била обрана по време на фестивала.



„ Не съм си мислела, че ще прекарам два часа и половина в полицейски сектор в последния си ден в Кан, само че ето, че се случи. “

Снимка: Getty Images

Актрисата беше в Кан за премиерата на новия си филм „ After Yang “. Докато е закусвала, някой е проникнал в хотелската ѝ стая и е отмъкнал скъпоценностите ѝ. Според локални медии вратата, която се отваря с магнитна карта, не е била разрушена. Полицията проверява по какъв начин тъкмо е осъществено закононарушението.

Съобщава се, че откраднатите бижута са били на стойност 10 000 $. Това е предиздвикало актрисата да се бои за сигурността на 12-месечната си щерка, която е била с нея по това време. Организаторите на фестивала са я преместили в различен хотел и са ѝ обезпечили непрекъсната защита.

Снимка: Getty Images

Предполага се, че задачата на нарушителите е била огърлицата „ Gucci “, с която актрисата мина по аления килим. Тя обаче не е била нейна и е трябвало да я върне в края на вечерта, тъй че крадците са се задоволили с по-малко скъпи бижута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР