Британец почина по време на почивка, след като се опитал

...
Британец почина по време на почивка, след като се опитал
Коментари Харесай

Британец пробва да изпие всичките 21 предлагани коктейла в бар, но умря мъчително

Британец умря по време на отмора, откакто се опитал да изпие всичките 21 коктейла, предлагани в ямайския курорт, където е отседнал, заяви ITV News.

53-годишният Тимъти Саутърн е бил на отмора със фамилията си, измежду което са били и децата му, в Royal Decameron Club Caribbean в Сейнт Ан, Ямайка, през май предходната година, когато се среща с други двама посетители на курорта, които вземат участие в предизвикателство за пиянство.

Целта е да се изпият всички 21 коктейла, предлагани в менюто на бара в курорта.

Съобщава се, че южнякът, който към този момент е пил ракия и бира, преди да се опита да се оправи с предизвикването, е изпил 12 от коктейлите в бара и едвам по-късно се е върнал в хотелската си стая. След това жителят на Стафордшир изпаднал в положение на потрес и съгласно следствието на гибелта му фамилията му счита, че курортът не е положил задоволително грижи за него.

" Той беше по тил и се задушаваше. Поставих го в безвредна позиция и извиках кола за спешна помощ. Издаваше бълбукащ тон, а малко по-късно повърна. Крещях името му, само че той не реагираше ", описа член на фамилията му.

" Забелязах, че той стартира да губи температура. Проверих пулса му и не можах да го открия ", прибавиха още околните му.

Те споделиха, че се е наложило да подканват медиците, пристигнали на място, да окажат първа помощ на потърпевшия.

" Казах: Не спри там и не го гледай единствено, а започни да правиш изкуствено дишане. Тя единствено му направи компресии на гръдния панер. Може би, в случай че беше знаела какво прави, той към момента щеше да е тук ".

" Обслужването и лекуването, които получи, бяха отвратителни ", прибавя член на фамилията, оповестява се в отчета.

Причината за гибелта на Саутърн е избрана от патолог в Кингстън, Ямайка, като " изострен гастроентерит в резултат на консумация на алкохол ", се споделя в отчета на The Daily Mail, който прибавя, че цялостните токсикологични отчети могат да лишават три години.

" Алкохолното отравяне е сериозен и от време на време гибелен резултат от използването на огромни количества алкохол за къс интервал от време ", съгласно клиниката " Майо ".

" Прекалено бързото изпиване на прекалено много алкохол може да повлияе на дишането, сърдечния темп, телесната температура и давещия инстикт. В някои случаи това може да докара до кома и гибел ".

Оттогава фамилията на Саутърн е почнало акция GoFundMe, с цел да върне тялото на татко си от Ямайка, защото са научили, че застраховката му за пътешестване не го покрива, написа darik.bg.

" Това е огромна сума пари, която би трябвало да намерим, с цел да го върнем вкъщи и да платим за погребението му. Знаем, че баща беше обичан от толкоз доста хора и имаше другари по целия свят ", се споделя в GoFundMe, където се дава обещание, че всички останали средства ще бъдат дарени на благотворителната организация MIND.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР