Бригаден генерал Емил Тонев заяви, че не отговарят на истината

...
Бригаден генерал Емил Тонев заяви, че не отговарят на истината
Коментари Харесай

Шефът на НСО отвърна на слуховете за насилие

Бригаден военачалник Емил Тонев съобщи, че не дават отговор на истината изнесени в медиите изказвания за формирано преди година досъдебно произвеждане против него. Това стана ясно от публикувано опровергаване до медиите от НСО.

„ Тиражираните клюки, които внушават, че Емил Тонев е показал принуждение по отношение на жител през юли 2021 година в столичен парк, имат за единствена цел да компрометират личността на началника на НСО и да очернят неговото име и не почиват върху никакви обстоятелства. Показателно е, че точно в последните дни сходни анонимни и строго лъжливи изказвания целеустремено се популяризират, като остават с неразбираем източник ”, написа още там.

Допълва се, че на 25 юни 2021 година против Емил Тонев е подаден сигнал от жител. След осъществена инспекция по формираната кореспонденция и със свое Постановление от 6 октомври 2021 година способената прокуратура отхвърля да образува досъдебно произвеждане и приключва преписката, защото не открива данни за осъществено закононарушение от страна на бригаден военачалник Тонев.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР