Бременността на Емилия вече повече от половин година е публична

...
Бременността на Емилия вече повече от половин година е публична
Коментари Харесай

Бременната Емилия най-после пристъпи под светлините на прожекторите

Бременността на Емилия към този момент повече от половин година е обществена загадка, която от време на време намира място измежду заглавията в родната преса, напомняйки на хората, че певицата чака своето трето дете. И въпреки към днешна дата всички да са наясно с хубавата новина, до неотдавна изпълнителката на "Турболенция " не си бе разрешавала да разяснява публично тематиката. Преди към месец обаче тя въпреки всичко направи намек по нея, публикувайки три изображения, показващи основана посредством компютърна стратегия отливка от тялото на бременна жена, за която мнозина допуснаха, че в действителност е на нейното лично.

Сега обаче поп фолк звездата, която след дългогодишно съдействие с "Пайнер " в последна сметка сходно на редица свои колежки напусна компанията, реши да зарадва феновете си, позволявайки им да се допрян до щастието, което изпитва. След като дълго време съзнателно публикуваше в обществените мрежи свои остарели фрагменти, преди часове тя качи в персоналния си Инстаграм акаунт настояща фотография, показваща заобления ѝ стомах, върху който третият ѝ брачен партньор деликатно е сложил ръцете си. Обстановката към тях издава, че двамата се намират в студио, където по всяка възможност са снимали фотосесия.

Емилия е облечена в дълга бежова рокля, чийто десен е отрупан с голям брой полумесеци в черен цвят, която е комбинирала с палто от плюш, до момента в който мъжа ѝ е заложил на бяла риза, съчетана с тъмносин пуловер с V-образно деколте и дънки.

Жорж Башур също показа селфи с нея от същото място във виртуалното пространство, което в действителност е единствената му обява в платформата за връзка.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР