Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която

...
Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която
Коментари Харесай

Наша журналистка със сензационна снимка на Риана

Бременната Риана бе засечена от българската журналистка Пепа Петрова, която от години живее в Лос Анджелис. Случката се разиграва пред бебешки магазин, който бил затворен особено за звездата от Барбадос, написа " Филтър ".

„ Първоначално не разбрах за какво има толкоз доста папараци пред магазина, само че когато разбрах, търпеливо изчаках с сътрудниците към два часа звездата да си напазарува сред 7.30 и 9.45 вечерта изяснява Пепа Петрова. По едно вре ме охранителите ѝ започнаха да изнасят над 10 чанти към лимузината.

Бащата на бебето A$AP Rocket не беше с нея. Изпълнителката изглеждаше доста щастлива и разчувствана, до момента в който избираше дрешки за детето, най-вече в розово. На излизане всички я снимаха, само че единствено аз я заговорих за бъдещото майчинство. Непрекъснато повдигаше розовата си риза, обсипана с кристали, и гордо показваше корема си.

Очевидно скоро ще е щастливото събитие. Много е хубава онлайн, движи се грациозно макар корема, държи се естествено. Когато ѝ споделих, че е красива бременна жена, ми отвърна: Thank you, mi amora! (Благодаря ти, моя обич! - б.р.) По усещах се специфична, че единствено с мен замени няколко думи! "

Българската журналистка в никакъв случай преди този момент не е засичала Риана, макар че се е виждала с куп звезди в Лос Анджелис. Неотдавна тя описа и за друга своя среща - с Арнолд Шварценегер, който се придвижвал с колело до фитнеса, където тренира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР