Бременна ли е Дженифър Анистън? - беше любимото клиширано заглавие

...
Бременна ли е Дженифър Анистън? - беше любимото клиширано заглавие
Коментари Харесай

Дженифър Анистън описа неуспешните си опити да забременее: Повече нямам какво да крия

" Бременна ли е Дженифър Анистън? " - беше " обичаното " клиширано заглавие на всички таблоиди, които се разпродаваха, поставяйки звездата от " Приятели " на корицата си поради всяка фотография, на която коремът ѝ наподобява малко по-заоблен.

Когато пристигна разводът с Брад Пит, последва и лавината от спекулации, че Анистън е изоставена, тъй като " не може да му роди дете " или че преднамерено не желае да стане майка, с цел да не рискува кариерата си.

След години на медиен тормоз - в този момент актрисата реши сама да опише за опита си да забременее.

В изявление за Allure Анистън признава, че е минала през инвитро процедури и е " направила всичко ", с цел да може да роди дете, само че не е съумяла.

" Беше в действителност тежко. Подлагах се на инвитро оплождане, пиех китайски чай, върших всичко, за което можете да се сетите. Бях напълно отдадена. Бих дала всичко, в случай че някой ми беше споделил преди време: " Замрази яйцеклетките си, ще си направиш услуга ". Тогава просто не мислих за това. И ето къде съм в този момент. Повече няма какво да се направи ", споделя Дженифър Анистън.

Тя споделя, че е пазила проблемите си в цялостна загадка в продължение на дълги години - до момента в който в медиите и обществените мрежи се популяризират всевъзможни небивалици и обвинявания против нея. Днес обаче няма предпочитание да крие каквото и да е.

" Не скърбя за нищо ", споделя тя. " Всъщност изпитвам леко облекчение, тъй като в този момент към този момент не се запитвам " Мога ли да забременея? Може би, може би, може би ". Сега към този момент не се постанова да мисля за това ", разяснява актрисата.

В тези години обаче персоналната ѝ болежка се задълбочава поради " разказа, че съм просто егоистка ".

" Пази Боже, една жена да е сполучлива в кариерата си и да няма дете ", споделя тя. Анистън разказва като " безспорни неистини " спекулациите, че бракът ѝ с Брад Пит се е разпаднал поради проблемите ѝ със зачеването.

Собственото ѝ детство е белязано от развода на родителите ѝ, който се случва, когато тя е единствено на 9 години.

" Мисля, че майка ми в действителност се унищожи поради развода. В това потомство не се споделяше: " Защо не отидеш на психолог, за какво не поговориш с някого? Защо не пробваш microdosing? Просто продължаваш с живота си, грижиш се за детето си със сълзи на очите и нямаш друга помощ ", споделя тя.

Анистън, която стопира да поддържа връзка с майка си в продължение на години, твърди, че е дала прошка и на нея, и на татко си.

" Токсично е да задържаш толкоз доста неодобрение, толкоз доста яд. Разбрах го, до момента в който следих по какъв начин майка ми не може да се освободи от това. Спомням си по какъв начин споделих: " Благодаря ти, че ми сподели каква не желая да бъда в никакъв случай ", споделя тя. Желанието ѝ да се освободи от атмосферата у дома я изпраща в Лос Анджелис през лятото на 1989 година, където стартира и кариерата ѝ.

Звездата, която сега снима третия сезон на " The Morning Show ", споделя, че се усеща в най-дообрата си форма през днешния ден - когато е на 53 - по-добре даже от пика на международната си популярност в годините на " Приятели ", когато в действителност персоналният ѝ живот е подложен на максимален стрес.

" Трябва да спрем да си внушаваме гадости за самите себе си. Някой ден когато стана на 65 година, ще си кажа: " На 53 изглеждах ужасно ", споделя Анистън.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР