Брекзитът е най-глупавото нещо, което можеше да направи дадена страна,

...
Брекзитът е най-глупавото нещо, което можеше да направи дадена страна,
Коментари Харесай

Медиен магнат: Брекзитът и избора на Тръмп са най-глупавите неща, които направиха две държави

Брекзитът е най-глупавото нещо, което можеше да направи дадена страна, с изключение на избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединени американски щати, сподели медийният магнат и някогашен кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, представен от английския в. " Гардиън ".

Блумбърг призна, че му е мъчно да разбере за какво страна като Англия, която се развива толкоз добре, ще желае да съсипе това , като гласоподава за Брекзит.

Милиардерът, който през вчерашния ден беше в английската столица за откриването на новата европейска централа на компанията си в лондонското Сити, повтори думите си отпреди две седмици, когато направи поредност от откровени мнения на софтуерна конференция в Бостън. Тогава той предизвести, че някои чиновници в компанията му са поискали да изоставен Англия и Съединени американски щати , защото считат, че двете страни към този момент не харесват имигрантите и те не са добре пристигнали там.

Това не беше рационално и излизането от тази обстановка ще е доста мъчно и мъчително. Това ще навреди на промишлеността . Хората към този момент се местят в други европейски градове, в това число ние, сподели магнатът.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР