Бразилският вратар Нето продължи с три години договора си с

...
Бразилският вратар Нето продължи с три години договора си с
Коментари Харесай

Борнемут удължи договора на вратаря си с три години

Бразилският вратар Нето продължи с три години контракта си с Борнемут. “Черешките ” ще задържат капитана си до лятото на 2026 година, предават от Острова.

Стражът може да се окаже изключително скъп за тима в борбата за оцеляване в Премиър лийг. През сегашния сезон той записа четири сухи мрежи в 18 мача.

33-годишният Нето бе притеглен в Борнемут от Барселона предишния август. През кариерата си той е бил част от Валенсия, Ювентус и Фиорентина.

" Доволен съм. Феновете на Борнемут ме одобриха топло още от първия ми ден в тима. Ще продължа да давам 100 % от себе си и ще направя всичко по силите ми, с цел да останем във Висшата лига ", съобщи Нето, представен на клубния уеб страница.

Борнемут сега се намира на предпоследното 19-о място в класирането на Премиър лийг, само че е единствено на две точки от избавителния бряг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР