Бразилският сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди

...
Бразилският сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди
Коментари Харесай

Номинираният за Еми сериал Пантанал с тв премиера

Бразилският сериал с номинация за най-хубава теленовела на тазгодишните награди ЕМИ – Пантанал, гледан от над 150 млн. фенове единствено в родината си, идва и в България в ефира на бТВ Стори . Историята за една буйна и необуздана обич, се развива на фона на едно от най-красивите места на земята – едноименната околност Пантанал.

 

Събитията в премиерния сериал, който потегля от довечера, стартират още в средата на предишния век, когато земевладелецът Жовентино идва в местността Пантанал, ситуирана в щата Мато Гросо, дружно със своя дребен наследник Жозе Леонсио. Той взема решение да се откри там и с времето се трансформира в един от най-големите фермери в региона.

 
Неочаквано за всички, обаче, Жовентино изчезва безследно, оставяйки сина си на произвола на ориста. Няколко години по-късно, към този момент порасналият Жозе Леонсион, поел ръководството на фермата на татко си, се влюбва в красивата Маделейни, за която се дами. В звездния каст феновете ще видят двамата най-популярни бразилски артисти – Мурило Бенисио, прочут с емблематичното си преобразяване в Клонинг и Жулиана Паеш (Индия – любовна история).
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР