Бразилският президент Жаир Болсонару обвини актьора Леонардо Ди Каприо в

...
Бразилският президент Жаир Болсонару обвини актьора Леонардо Ди Каприо в
Коментари Харесай

Бразилският президент обвини Ди Каприо за горските палежи в Амазония

Бразилският президент Жаир Болсонару упрекна артиста Леонардо Ди Каприо в спонсориране на неправителствени организации, за които се счита, че провеждат горски пожари в Амазония.
Президентът не показа никакви доказателства за изказванието си, само че стана ясно, че става дума за задържането в понеделник на четирима души от разнообразни Неправителствени организации по обвиняване в палеж за приемане на субсидии – арестуваните се опивали да продадат на Световния фонд за дивата природа (WWF) фотоси от пожарите, в които са били забъркани, съобщи БГНЕС.
„ Ди Каприо е класен момък, нали? Плаща пари за палежи на горите (в Амазонии - ред.)... Правят фотография, изпращат я в неправителствена организация, тя я популяризира, свързва с Леонардо Ди Каприо, който заплаща на тази Неправителствени организации половин милиона $. Леонардо Ди Каприо, ти участваш в палежите на Амазония ", съобщи Болсонару на среща с неговите последователи, за която заяви издание Estadao.
По данни на полицията минимум три такива НПО-та са правили палежи, с цел да получат пари от разнообразни организации.
През август Леонардо Ди Каприо и още няколко филантропи сътвориха фонд за незабавна помощ за горите на Амазония в размер на $5 млн. за разрешаването на най-неотложните задания по спасяването на „ белите дробове на планетата ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР