Бразилският офанзивен халф Филипе Коутиньо изказа своята благодарност към Ливърпул

...
Бразилският офанзивен халф Филипе Коутиньо изказа своята благодарност към Ливърпул
Коментари Харесай

Коутиньо: Обичам Ливърпул, но е време за ново приключение

Бразилският нападателен халф Филипе Коутиньо изрече своята признателност към Ливърпул и изясни аргументите, заради които се е съгласил да премине в Барселона.

Коутиньо през днешния ден ще премине медицински проучвания и по-късно ще бъде показан публично на " Камп Ноу ". Испанският гранд ще заплати за него 120 млн. евро плюс 40 млн. под формата на бонуси.

" Дадох 100 % от себе си. Раздавах се оптимално, играейки за Ливърпул. За пет години направих всичко, което можех да направя. Обичам този клуб, само че в този момент е време за ново премеждие ", съобщи бразилският национал.

" Имам толкоз доста мемоари и толкоз доста хора в Ливърпул, на които би трябвало да благодаря. Но аз би трябвало да се развъртвам като футболист. Винаги съм разсъждавал по този метод.

Разбирам доста добре какво ми следва. Разбирам задачата, цената на прехвърлянето и статутът на договорката, само че всичко е обвързвано с упоритости и фантазии. Искам да играя паралелно с най-хубавия футболист на планетата ", признава 25-годишният футболист.

" Ще се върна в Ливърпул, с цел да си взема сбогом с моите съотборници, с целия екип и с всички, които помогнаха на мен и моето семейство. Дължа им доста. Сега виждам напред. Време е. Да, настъпи този миг “, приключи Коутиньо. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР