Бразилският национал Рикардо Лукарели съвсем скоро ще се присъедини към

...
Бразилският национал Рикардо Лукарели съвсем скоро ще се присъедини към
Коментари Харесай

Рикардо Лукарели: Страхувах се да напусна Бразилия, но вече съм готов


Бразилският национал Рикардо Лукарели напълно скоро ще се причисли към състава на сребърния медалист от международното клубно състезание по волейбол за мъже Итас Трентино (Тренто). Пред италианското издание Corriere del Trentino той показа забавни обстоятелства, свързани с решението му да напусне Бразилия:
 Тренто стартира подготовка за новия сезон на 6 юли

" Винаги съм се страхувал страната си. Следя италианския волейбол, само че не мислех, че ще пребивавам отвън Бразилия. С времето обаче концепцията узря и през последните две години се приготвих за това ново премеждие. Наясно съм, че нося огромна отговорност. Не желаех да отида в Италия, да играя неприятно и да отчайвам тези, които са ми са се доверили. Искам да направя всичко допустимо, с цел да отговоря на упованията на тима и щаба. Надявам се да прекарам два страхотни сезона. "

Преди прехвърлянето и преждевременното преустановяване на сезона той игра във Фунвик Таубате пет сезона. С отбора волейболистът на " селесао " завоюва няколко трофеи - бразилската Суперлига през сезон 2018/19, когато бе определен за MVP, както и Купата на Бразилия (2017 г.) и Суперкупатa (2019 г.). Тимът печели няколко пъти и Паулиста шампионата (на щата Сао Пауло).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР