Бразилският модел Наджила Триндаде беше откарана по спешност в болница,

...
Бразилският модел Наджила Триндаде беше откарана по спешност в болница,
Коментари Харесай

След 6 часа разпит: Моделът на Неймар припадна

Бразилският модел Наджила Триндаде беше откарана по неотложност в болница, откакто беше разпитвана в продължение на 6 часа в полицейското ръководство в Сао Пауло и припадна.

Блондинката даде показания по отношение на обвиняването, че е била изнасилена от звездата на " Пари Сен Жермен " - Неймар.

Тя беше придружавана от своя юрист Данило Гарсия де Андраде. Именно той я изнесе на ръце и я настани в колата за спешна помощ. Триндаде държеше високо яката на дрехата си и криеше лицето си.



От бразилската полиция разкриват за още един случай с русокоската. Тя е наръгала с нож в гърдите някогашния си брачен партньор Естивенс Алвес през 2014 година Той обаче не е повдигнал обвинявания.

" Тя е седяла в дневната и е яла ябълка с нож. Той се е доближил, хванал я е за ръката, тя се дръпнала, блъснала го е с ножа и е предизвикала пострадване на гърдите му ", се споделя в отчета на полицията.

Снимка: Reuters

За връзките си с Неймар Триндаде твърди, че той е упражнил физическо принуждение над нея, последвано от полово, в хотелска стая в Париж. За доказателство тя сподели здравна експертиза, направена на 21 май - 6 дни след въпросната среща, в която се загатват синини по краката и задните елементи.

По случая към този момент се появи видео от хотелската стая, на което се вижда, че русокоската удря Неймар, а той се пробва да се защищити, както и известията сред двамата, в които тя твърди, че е била насилена.
Неймар към Наджила: Сама си си отговорна за синките, ха-ха Публикуваха цялата преписка сред футболиста и момичето, което го упреква в изнасилване
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР