Бразилският атакуващ футболист Ендрик парафира своя договор с Реал Мадрид

...
Бразилският атакуващ футболист Ендрик парафира своя договор с Реал Мадрид
Коментари Харесай

Ендрик: Благодаря на Палмейрас, че ми помогна да сбъдна още една мечта

Бразилският атакуващ футболист Ендрик парафира своя контракт с Реал Мадрид до 2027-ма година, с алтернатива за удължение за още три. Контрактът влиза в действие от 2024-та, а сумата може да нарасне до 60 милиона с другите бонуси.

" Завършихме най-големите договаряния в историята на бразилския футбол. Предложението на Реал Мадрид е съвместимо с големия гений на Ендрик и подхожда на спортните и финансови цели, които сме си сложили от началото на договарянията ", каза президентът Лейла Перейра.

" Благодаря на Палмейрас, най-великия шампион на Бразилия, първенец на Америка, първенец на света и вечно клуба на сърцето ми, че ми предложи всичко належащо, с цел да стана това, което съм през днешния ден, че ми оказа помощ да реализира няколко от моите фантазии и за уважението към моето предпочитание и това на фамилията ми да сбъдна още една фантазия. Докато не се причисля към Реал Мадрид, ще продължа да се обричам, както постоянно съм го правил на това да мога да предложа на Палмейрас още повече на терена: повече голове, повече победи, повече трофеи и още повече наслада за нашите почитатели ", показа Ендрик.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР