Бразилските сили за сигурност съобщиха, че са убили най-малко 25

...
Бразилските сили за сигурност съобщиха, че са убили най-малко 25
Коментари Харесай

Бразилската полиция уби десетки бандити, планирали банков обир в Деня на душите

Бразилските сили за сигурност оповестиха, че са умъртвили минимум 25 обвинени при интервенция против тайфа, планираща банкови кражби, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Военната полиция заяви, че групата е възнамерявала да атакува финансови институции на 2 ноември, когато в най-вече католическата страна се почитат душите на умрелите родственици.

Операцията, извършена в щата Минас Жераис, взаимно с федералната пътна полиция е довела до конфискуването на " същински боен боеприпас ", в това число картечници 50-и диаметър (12,7 мм), пушки, експлозиви и противокуршумни жилетки. Не се оповестяват други детайлности.

Това е евентуално най-мащабната в историята на Бразилия интервенция против извършваща банкови кражби тайфа, отбелязва ДПА.

През последните години в Бразилия набъбна броят на огромните банкови кражби, при които заложници от време на време се употребяват като човешки щитове, отбелязва АП. През август в югоизточната част на страната беше осъществен грабеж, при който бягащите от полицията причинители взривиха експлозиви и привързаха заложници за външната част на колите си като човешки щитове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР