Бразилската легенда Роналдиньо попадна в затвора. Това стана ясно след

...
Бразилската легенда Роналдиньо попадна в затвора. Това стана ясно след
Коментари Харесай

Шокираща новина: Пратиха Роналдиньо на топло в затвора

Бразилската легенда Роналдиньо попадна в пандиза. Това стана ясно след траяло дълго чуване пред прокуратурата. След това арбитър Клара Руис Диас постанови, че някогашният футболист на Барселона и брат му Роберто Азис би трябвало да бъдат оставени зад решетките поради потребление на подправени документи за влизане в Парагвай.

Двамата остават разполагаем на проверяващите управляващи. Двамата братя може да останат в ареста за интервал от шест месеца, което е оптималният период за започване на правосъдно дело. Прокурорът Осмар Легал е изискал задържането на Роналдиньо и брат му, защото има възможност двамата да се завърнат в Бразилия и да не бъдат депортирани оттова.

Адвокатът на Роналдиньо и Роберто Азис не е съумял да убеди съда, че клиентите му може да останат под домакински арест в хотелската си стая. Тезата му, че братът на футболиста е с влошено здравословно положение и има потребност от профилирани медицински грижи също е била отхвърлена, защото не са били показаните нужните документи.

Адвокатът Тарек Тума Марин назова решението на съдията своеволно и противоречащо на наказателния кодекс и конституцията на Парагвай.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР