Бразилската легенда на Милан Кака даде интервю пред “Гадзета дело

...
Бразилската легенда на Милан Кака даде интервю пред “Гадзета дело
Коментари Харесай

Кака за Мондиала, Кварацхелия, Италия, Милан и Малдини

Бразилската легенда на Милан Кака даде изявление пред “Гадзета дело спорт ”, в което приказва по разнообразни тематики, най-много свързани с идното Световно състезание в Катар и “росонерите ”.

За изискванията на Световното състезание

Да, всичко ще окаже своето влияние: интервалът на сезона; топлото, само че не и прекомерно горещо време; неналичието на пътувания, което ще даде опция на възстановителния развой да стартира незабавно след мача. Големите първенци обаче ще бъдат на върха. Моите любимци са Бразилия, Франция, Аржентина и Сърбия. Наистина е изобретение неналичието на подготвителни лагери, само че игрчите знаят какво желаят треньорите им от тях. Квалификациите също бяха потребни за това. Очаквам отвесен футбол и доста голове, както става в Шампионската лига. Световното състезание нормално следва тази наклонност.

За Хвича Кварацхелия

Доста е добър, приятна изненада. Жалко, че той и Ерлинг Холанд няма да играят на Мондиала. Въображението постоянно сервира изненади. Играчът, намиращ решения, които другите не могат да видят, прави разликата.

За неналичието на Италия на Мондиала

И мен ме боли от вашето неявяване от Световното състезание. Но също по този начин би трябвало да бъдем оптимисти, тъй като Италия завоюва Европейското. Ако добавите Бразилия и Аржентина към него, това е малко международно състезание. Може би пропускането на Мондиал 2018 беше леко недооценено, само че виждам, че в този момент в тим има редица забавни младежи.

За завръщането на Милан в елиминациите на Шампионската лига

Красиво е. Бих желал да дойда в Италия за конфликта с Тотнъм. Милан потегли в вярната посока. Харесва ми дълготрайната работа, стартирана от клуба.

За Паоло Малдини като шеф на Милан

Познавайки Паоло, чаках, че ще се оправи все пак. Той е доста образован, способен и правилен човек. Хубаво нещо е, че той реши да бъде шеф на Милан. Говорим си отвреме в точния момент. Аз приключих три курса по състезателен мениджмънт, един по състезателен бизнес и един за треньор. Може би ще стана състезателен шеф.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР