Бразилката Беатрис Адад Мая прекрати участието си на тенис турнира

...
Бразилката Беатрис Адад Мая прекрати участието си на тенис турнира
Коментари Харесай

Беатрис Адад Мая пострада при битов инцидент и прекрати участието си на тенис турнира в Гуадалахара

Бразилката Беатрис Адад Мая приключи присъединяване си на тенис шампионата на твърди кортове в Гуадалахара (Мексико) от сериите WTA 1000 с награден фонд 2 788 468 $ поради травма на ръцете.

Адад Мая пострада при случай в хотела в Гуадалахара след строшаване на паравана на душкабината в стаята й. 27-годишната бразилска тенисистка се е нуждаела от няколко шева на двете ръце.

„ Ще ми трябват няколко дни, с цел да оздравеят раните, тъй че мога да се върна на корта за последната част от годината и да продължа да преследвам задачите си за 2023-а “, сподели Адад Мая в обява в обществената мрежа Инстаграм.

Седмата сложена Вероника Кудерметова (Русия) се класира за третия кръг след победа над канадката Южени Бушар с 6:2, 6:7(4), 6:4 за два часа и 49 минути игра.

Италианката Мартина Тревизан в профил номер 15 в схемата и нейна сънародничка Ясмине Паолини със 7:5, 6:2 и също доближи до третия кръг, сходно на американката Хейли Батист, който в профил 16-ата сложена Каролина Плишкова от Чехия със 7:6(5), 5:7, 7:6(4). Плишкова водеше с 5:2 в третия сет, а при 5:4 пропусна мачбол и в последна сметка отпадна.

Десетата в схемата Виктория Азаренка (Беларус) надигра Робин Монгомъри от Съединени американски щати с 6:1, 6:1 единствено за 70 минути и се класира за втория кръг, както и американката София Кенин, която отстрани Керъл Чжао (Канада) с 6:4, 6:3 в мач, траял час и 23 минути.

Още една италианка продължава напред. Камила Джорджи се оправи с 14-ата сложена Маяр Шериф (Египет) със 7:5, 6:3 на старта, а Емилиана Аранго от Колумбия в профил 11-ата в схемата рускиня Анастасия Потапова с 6:4, 6:3 и също си обезпечи място във втория кръг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР