Бразилка на 23 години почина на концерт от турнето Eras

...
Бразилка на 23 години почина на концерт от турнето Eras
Коментари Харесай

Смърт почерни концерт на Тейлър Суифт

Бразилка на 23 години умря на концерт от турнето Eras на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс, базирайки се на уредниците на турнето в Бразилия.

Причините за гибелта на Ана Клара Беневидес Мачадо не е оповестена, само че съгласно медийни информации на посетителите на концерта не било позволено да внасят бутилки с вода на стадиона макар високите температури. Кметът на Рио де Жанейро е изискал смяна в разпоредбите преди последните два концерта от турнето на Суифт.

Тейлър Суифт написа на ръка, че е с разрушено сърце и разгласява бележката в обществените медии.

Организаторите на шоуто Time4Fun оповестиха в Инстаграм, че Беневидес била прегледана от парамедици, откакто не се почувствала добре. Тя била откарана в незабавния център на стадиона, по-късно в болница, само че час по-късно издъхнала, написа Българска телеграфна агенция.

Температурите в Рио и по-голяма част от Бразилия тази седмица са рекордно високи и рискови, а съгласно локални медии феновете на певицата са чакали на опашка с часове пред стадиона.

Министърът на правораздаването Флавио Дино написа в обществената мрежа X (известна преди като Туитър), че министерството ще вкара " изключителни правила " за достъпа до вода на концерти и други обществени събития.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР