Бразилия отбеляза дневен анти-рекорд от 4 249 смъртни случая от

...
Бразилия отбеляза дневен анти-рекорд от 4 249 смъртни случая от
Коментари Харесай

Бразилия отново с антирекорд: 4249 жертви на COVID-19 за ден

Бразилия означи дневен анти-рекорд от 4 249 смъртни случая от, като претрупаните лечебни заведения към този момент изчерпват консумативите и медикаментите за болните. Парламентът е на път да стартира следствие на политиката на държавното управление на президента Болсонаро, който неглижира пандемията през цялото време.
Предишният тъмен връх на жертви на вируса за денонощие беше регистриран в Бразилия на 20 януари - 4 405 смъртни случая. Пандемията в Бразилия излиза отвън надзор, защото има дефицит на имунизациите и медикаменти, а Болсонаро продължава да подлага на критика блокирането.
Проучване на Националната асоциация на частните лечебни заведения (ANAHP) тази седмица демонстрира, че даже в най-богатите частни лечебни заведения не доближават лекарства.
 Проститутки на митинг - желаят ваксина като служащи на първа линия Проститутки на митинг - желаят ваксина като служащи на първа линия
Проститутките в град Бело Оризонте, югоизточна Бразилия, са принудени да изоставен хотелите поради ограниченията против ковид, написа табл...
Три от четири частни лечебни заведения обявиха, че разполагат със ресурси от О2 и съществени медикаменти за не повече от седмица.
„ Да не плачем за разлятото мляко. Все още претърпяваме пандемия, която частично се употребява политически - не с цел да победи вируса, а с цел да смъкна президента “, сподели Болсонаро в обществено послание през вчерашния ден. „ В коя страна на земята хората не умират? За страдание хората умират на всички места ”, съобщи президентът на Бразилия.
Парламентът в възнамерява да сътвори специфична комисия идната седмица, която да проверява реакцията и политиката на държавното управление за битка с пандемията, заяви ръководителят на законодателния орган Родриго Пачеко .
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР