Бразилецът Маурисио Гарсес де Жезус е първото ново попълнение на

...
Бразилецът Маурисио Гарсес де Жезус е първото ново попълнение на
Коментари Харесай

Бразилец е първото ново попълнение на ЦСКА

Бразилецът Маурисио Гарсес де Жезус е първото ново попълнение на ЦСКА в зимната селекция, оповестиха алените посредством своя уебсайт.

" След нелеки договаряния, управлението на армейците съумя да се контракти с досегашния му отбор Бруске. Първоначално играчът ще бъде чартърен, само че в случай че се показа на равнище, армейците са си подсигурили алтернатива да изплатят напълно спортните му права.

Гарсес, както е футболното му име, в средата на март ще навърши 25 години. Той е висок 184 см и се изявява най-вече като ляво крило, само че може да оперира по целия фронт на офанзивата.

През миналата календарна 2021 година футболистът се показа чудесно в мощния шампионат на Серия Б. В това състезание, където понастоящем се подвизават обичайно известните Ботафого, Васко да Гама, Крузейро и Коритиба, играчът вкара общо 8 гола за клуба си във всички съревнования, добавяйки и няколко асистенции.

Бразилецът мина през днешния ден медицински прегледи в столицата и подписа персоналния си контракт, след което незабавно отпътува за Алания, където алените водят своята подготовка.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР