Бразилецът Каули Оливейра Соуса е първият нов футболист за Лудогорец

...
Бразилецът Каули Оливейра Соуса е първият нов футболист за Лудогорец
Коментари Харесай

"Лудогорец" започна селекцията с халф от Бундеслигата

Бразилецът Каули Оливейра Соуса е първият нов футболист за " Лудогорец " по време на зимната пауза. Осемкратният първенец разгласи привличането на халфа от немския първокласен " Падерборн ".

Каули е централен полузащитник и е на 24 години. През този сезон той има 15 мача във всички шампионати за " Падерборн ", в които е вкарал и два гола.

Бразилецът има и немски паспорт, откакто играе в страната от 2010 година Той минава поредно през школата на " Кьолн ", по-късно отива във " Фортуна " (Кьолн) и " Дуисбург ", преди през лятото да подпише като свободен сътрудник с " Падерборн ".

В момента Каули е оценен на 1.5 милиона евро от платформата transfermarkt. Той е платен от " Лудогорец ", откакто имаше контракт с предходния си клуб до юни 2021 година



" В понеделник управленията на двата клуба завършиха договарянията, след което прехвърлянето стана факт. Бразилецът с немски паспорт мина сполучливо медицинските проучвания и подписа контракт с първенците ", оповестиха от " Лудогорец ".

Каули е първият нов футболист, който идва в Разград след привличането на треньора Павел Върба. Бразилецът ще ускори конкуренцията в средата на терена, където първенците разполагат със Светослав Дяков, Марселиньо, Абел Анисе, Стефан Баджи и Дан Битон. Полякът Яцек Горалски е пред разлъка с отбора, откакто не отпътува за подготвителния лагер в турския курорт Белек.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР