Браво! От отпаднала от парламента партия - успяхте да се

...
Браво! От отпаднала от парламента партия - успяхте да се
Коментари Харесай

Радев към ИТН: От отпаднала от парламента партия, вие успяхте да се върнете

Браво! От отпаднала от Народното събрание партия - успяхте да се върнете. С тези думи се обърна Радев към представителите на партията " ИТН " на консултациите за сформиране на държавно управление.

" Радваме се още веднъж да ви забележим на следващите съвещания за държавно управление. Поздравявам ви с това съществено достижение в българската политика. От отпаднала партия - вие още веднъж се върнахте. Явно това е резултат от вашата работа с гласоподавателите ви и поръчката, че ще бъдете инспектор в този парламент. Чух, че описвате политическите процеси с езика на аритметиката, а и на геометрията се надявам да не се постанова да желаете да си приказваме с езика на стереометрията, комплексните цифри и размитите множества ". Това съобщи Румен Радев.

Президентът попита каква е степенната принадлежност на партийната група към идейното обединяване ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и по какъв начин се вписват в това размито голям брой.

" Ние не сме просто общоприета политическа партия, на която се постановат щампите, които се постановат на останалите. Ние сме просто Има Такъв Народ. Политически отговорно е да има кабинет, тъй като най-малко ще може да се опита да се оправи с проблемите в страната. Що се отнася до това новосформиращо се болшинство ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - ние сме съпротива на тази настройка ", безапелационен бе Йорданов.

" Факт е, че би трябвало да се приемат законите по ПВУ, а някои неща да се предоговорят. Има и неща, които не поддържаме. Няма да подкрепим устрема за насърчаване на геотермална сила за извличане на ток, тъй като като част от обединението на бившето постоянно ръководство Кирил Петков и Асен Василев не се съобразиха с нас ", сподели Йорданов.

Днес президентът се срещна с представители на парламентарните групи " Възраждане ", Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Ден по-рано Радев организира съвещания с партиите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Очаквайте детайлности!

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР