Братята Уинкълвос, съоснователи на крипто компанията Gemini, инжектираха Биткойн (BTC)

...
Братята Уинкълвос, съоснователи на крипто компанията Gemini, инжектираха Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Крипто милиардери инвестират над $4 милиона в Биткойн във футболен клуб

Братята Уинкълвос, съоснователи на крипто компанията Gemini, инжектираха Биткойн (BTC) на стойност $4.5 милиона във футболния клуб Реал Бедфорд (RBFC), като сплотиха напъните си с Питър Маккормак като съсобственици.

Според информацията тази инвестиция бележи най-голямото до момента вливане в английски футболен клуб отвън професионалните лиги. Камерън, Тайлър и Питър споделят разгорещен интерес към BTC, като Питър е прочут със своя подкаст “ “.

Тяхната групова визия вижда Биткойн като катализатор, който да подтикне RBFC към Висшата лига, като в допълнение затвърди трайното партньорство на Gemini с клуба от 2022 година насам.

В светлината на това развиване ще бъде основана Биткойн хазна, която да поддържа дълготрайните желания на клуба. Плановете включват стартирането на нов подготвителен център и футболна академия за развиване на локални гении.

Освен това съдействието дава обещание непрекъсната поддръжка за футбола при девойките и младежите, както и увеличено финансиране за фонда за усложнения на ФК Бедфорд, който подсигурява, че икономическите ограничавания няма да попречат на шанса на нито едно дете да играе.

Инвестицията на братя Уинкълвос освен отразява възходящото приемане на BTC, само че и алармира за наклонността крипто учредителите да диверсифицират вложенията си. Навлизането на Тайлър и Камерън в спорта отразява други инициативи като спонсорството на BingX на ФК Челси, показвайки разширяващото се наличие на криптовалутите в обичайните промишлености.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР