Братята Тейт и две румънски гражданки са под домашен арест,

...
Братята Тейт и две румънски гражданки са под домашен арест,
Коментари Харесай

Румънската прокуратура повдигна нови обвинения срещу Тристан Тейт

Братята Тейт и две румънски гражданки са под домакински арест, до момента в който тече следствие против тях по обвинявания в трафик на хора, обезчестяване и основаване на незаконна група за полова употреба на дами. Те отхвърлят обвиняванията.

Говорителката на Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма (ДРПОПТ) Рамона Бола съобщи през днешния ден за Ройтерс, че против Тристан Тейт са били повдигнати нови обвинявания в подстрекателство към принуждение.

В Туитър Тристан Тейт съобщи, че прокурорите си измислят нови обвинявания без доказателства.

Прокурорите са повдигнали обвинявания против четиримата обвинени, само че казусът още се проверява и не е стигнал до съда, отбелязва Ройтерс.

Четиримата бяха държани в полицейски арест от 29 декември до 31 март, когато букурещки съд ги сложи под домакински арест. Съгласно румънското законодателство прокурорите би трябвало да изпратят делото в съда до юни, написа Българска телеграфна агенция.

Говорителката на ДРПОПТ заяви, че следствието включва и съмнения в пране на пари, само че такива обвинявания към момента не са повдигнати.

36-годишният Андрю Тейт е някогашен професионален кикбоксьор с към 5 милиона почитатели в Туитър. В обществените мрежи той закупи известност с език на омразата и мизогинистични възгледи, което докара до прекъсване на профилите му в множеството от тях. Смята се, че Тейт живее в Румъния от 2017 година Той твърди, че румънските прокурори не разполагат с никакви доказателства и че делото против него е " политическа " интрига, целяща да му запуши устата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР