Братята Джуди и Магърдич останаха без договор с телевизията навръх

...
Братята Джуди и Магърдич останаха без договор с телевизията навръх
Коментари Харесай

Плачи, зрителю! Кланът Халваджиян се спаси от фалит, Нова им изсипа една шапка пари


Братята Джуди и Магърдич останаха без контракт с малкия екран точно на Нова година, когато беше последното издание на изтъркалото се и омръзнало с плоския си комизъм " Господари на ефира ".

В първите дни на януари, Халваджиян започнаха тежки договаряния с управлението на Нова телевизия за реализирането на друго тяхно предаване - " Като две капки вода ". Информациите към този формат изобилстваха, като всичко предвещаваше неуспех на диалозите.

Съсвсем изненадващо обаче тази заран Нова телевизия стартира да прави реклама на " Като две капки вода ". Това ще е седми сезон на предаването, се акцентира в рекламната заставка. Така от Нова на процедура избавиха от банкрут братя Халваджиян, като им изсипа една шапка пари за реализирането на предаването.

Нерешен обаче остава въпросът с " Господари на ефира ". Засега от " Нова Броудкастинг груп " отхвърлят да възобновят контракта на предаването.

Говори се, че медията била подготвена да подписа нов контракт с " Глобал ", само че при едно изискване - шоуто да бъде предавано 3 пъти седмично, вместо 5, както бе до момента, и то чак от март, написа ПИК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР