Братята Борислав и Радослав Цоневи коментираха актуалните футболни теми пред

...
Братята Борислав и Радослав Цоневи коментираха актуалните футболни теми пред
Коментари Харесай

Борислав Цонев: Брат ми запазва самообладание в трудните моменти и е по-спокоен на терена

Братята Борислав и Радослав Цоневи разясниха настоящите футболни тематики пред " Max Sport ". Халфовете на Левски разясниха за криците им, както и за тежките травми, през които минаха.

" За Ради мога да кажа, че в сложните моменти резервира хладнокръвие и е по-спокоен на терена. Животът не е единствено футбол, тъй като се случват и по-неприятни неща. Минават мисли да спреш футбола след някоя травма, само че когато се замислиш, няма по какъв начин да се случи. Казах, че когато имаш цел, тези сложни моменти са преодолими.

Най-хубавото нещо е, когато играят млади играчи и се мисли за бъдещето на даде тим. В момента по този начин е в националния. Всички се опитваме да има някакво израстване. Апелирам хората да са по-положителни към нас. Даваме всичко от себе си, макар че знаем, че има доста огромна разлика. С по-голям позитивизъм могат да се случат нещата.

Критиките са нещо, което е най-нормалното нещо във всеки един спорт изключително когато играеш в най-титулувания тим в България. Не е ОК, когато се приказва за някакви случки, които са измислени, изсмукани от пръстите и някои хора се пробват да вкарат интриги в клуба. Няма по какъв начин този жест да е към почитателите. Ние с Ради сме към този момент 12 години в клуба. Станали сме тези играчи поради почитателите. Голям принос имат почитателите за тази игра, която демонстрирам. Има хора, които се пробват да вкарат напрежение, което не е ОК. Ако става въпрос за играта, добре, само че те си измислят някакви други неща, по тази причина го направих този жест ", сподели Борислав Цонев.
 Кирил Ивков: Левски е на прав път!
Кирил Ивков: Левски е на прав път!

" Мъри си е Мъри "

" Не обичам да приказвам за себе си. Мога да кажа какво са ми споделяли хората за Боби, като го виждат на терена по какъв начин гори в играта и може би незабавно си вършат усещане, че не е толкоз добър като темперамент. Напротив. На терена сме радикално разнообразни. На живо сме спокойни и даже сме леко притеснителни, усеща се. Много хора си построяват неверни усещания. Ради мина през три тежки травми. Намери сили да се възвърне и освен. Възвърна формата си и на моменти сподели израстване. Той не се предава и е стимулиран да се потвърждава. Това не го умее всеки един състезател.

Когато някой ме подлага на критика, може единствено да ме стимулира. Гледам да обърна нещата в позитивния смисъл и да давам всичко от себе си. Колкото по-нависоко равнище, толкоз рецензиите са по-големи. Щом подлагат на критика Меси и Роналдо, остава нас да не подлагат на критика. Това е част от играта.

След сериозната част от изявлението братята Цоневи приказваха по любопитни тематики, като кой е по-харесван от дамите, кой е по-голям дебелоглав, кой готви по-добре, кой отделя повече време на обществените мрежи и сходни ", сподели Радослав Цонев.
 Оперираха Краев в Германия
Оперираха Краев в Германия

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР